16. 01. 2025

Je dobré ukazovat svět v souvislostech

Ředitelka Akademie systémové gastronomie Libuše Charvátová: Je dobré ukazovat svět v souvislostech, neučit věci odděleně po předmětech Za střední soukromou školou Akademie systémové gastronomie (ASG) stojí známý český řetězce restaurací s rychlým občerstvením Bageterie Boulevard. V současné době studuje na škole,...
Číst více
26. 12. 2024

PF 2025

Děkujeme Vám všem za vaši podporu, přízeň a všechna společná setkání v roce 2024!️ Naše rozrůstající komunita a rodina nás motivuje a dává nám sílu jít dál. Do nového roku Vám přejeme spoustu lásky, zdraví, inspirace a nezapomenutelných gastronomických okamžiků....
Číst více
22. 12. 2024

Restaurant day - vybrali jsme 23 639 Kč!

Druhý ročník Restaurant Day Akademie systémové gastronomie je za námi a my máme obrovskou radost! Společně jsme vybrali úžasných 23 639 Kč, které poputují na charitativní účely. Předvánoční akce proběhla za podpory studentů, kteří pro hosty připravili nejen skvělé vánoční...
Číst více
18. 12. 2024

Spisovatelka Olga Rusnáková inspirovala studenty ASG

Spisovatelka Olga Rusnáková napsala krásnou pohádkovou knihu Zachumlej se, pohádka začíná. My máme velkou radost, že jsme ji během prosince mohli opět uvítat v ASG. Druháci měli jedinečnou příležitost se společně s Olgou zapojit do interaktivního workshopu zaměřeného na psaní...
Číst více
01. 12. 2024

Majonéza Cup 2024

V sobotu 30. 11. 2024 se tři naši studenti prvního ročníku zúčastnili Majonéza Cupu 2024 v Mratíně. Soutěže se zhostili s velkou profesionalitou, skvěle reprezentovali naši školu a vytvořili rozhodně netradiční a nekonvenční bramborový salát, který měl úspěch hlavně u...
Číst více
26. 11. 2024

Schola Pragensis

Schola Pragensis 2024 je minulostí. Na veletrhu škol jsme prezentovali náš promyšlený a ojedinělý koncept vzdělávání. Program „Napůl škola a napůl práce“ oslovil velmi mnoho návštěvníků, kteří nejvíce ocenili propojení s praxí, zaručenou pracovní pozici po absolvování oboru, splácení školného...
Číst více
21. 11. 2024

Těstoviny a gnocchi

Poprvé v tomto školním roce studenti druhého ročníku zavítali do Akademie Kulinářského umění. Úspěšně jsme dokončili lekci těstoviny a gnocchi. Děkujeme Jiřímu Roitovi za skvělé vedení, mnoho informací a v neposlední řadě za úžasnou atmosféru. Všichni se naučili připravovat domácí...
Číst více
30. 09. 2024

Adaptační kurz

Akademie systémové gastronomie má za sebou adaptační kurz prvního a druhého ročníku. Pracovali jsme především na poznávání se, vytvoření hlubších vazeb mezi studenty, rozvoji komunikace a spolupráce, poznání sebe sama, ale také na tvorbě třídních pravidel s třídními učiteli. Společně...
Číst více
30. 09. 2024

Zahájení školního roku 2024/2025

Nový školní rok na Akademii systémové gastronomie je zahájen! Dnes jsme s radostí přivítali nové studenty, kteří se vydali na cestu k objevování světa systémové gastronomie i moderní praxe na pobočkách Bageterie Boulevard . Věříme, že jejich nadšení a talent...
Číst více
27. 06. 2024

Vysvědčení

Vysvědčení rozdáno… děkujeme všem, kteří v nás věří, podporují nás a pomáhají nám. Jsem ráda, že naše škola je komunitou učitelů, rodičů a zodpovědných lidí, kteří podporují studenty v dosažení jejich vlastního úspěchu. Děkuji. Mgr. Libuše Charvátová, ředitelka školy “Učitelé mohou studentům...
Číst více
top chev