Poslední Kulinářské umění tohoto školního roku

31. 05. 2024 |  Kateřina Weisová

Celý rok se studenti ve škole učili gastronomii podle moderního vzdělávacího projektu Kulinářské umění, který je zaměřený na spojení teorie a praxe. Pod vedením skvělých kuchařů Davida Fišera a Petra Novotného objevovali tajemství kuchařského umění.

Každé probrané téma si studenti užili také i v Akademii Kulinářského umění. Jiří Roith a Zdeněk Křížek předávají studentům ve svých připravených workshopech nejen zkušenosti a dovednosti, ale motivují je i svým profesionálním přístupem a nadšením pro kuchařské řemeslo.

Bylo úžasné sledovat, jak se studenti zlepšují a ukazují, co se již naučili a zvládli. Těšíme se na další rok.

Fotografie z worshopu si můžete prohlédnout v naší galerii, na našem Facebooku a Instagramu je ke zhlédnutí krátké video.

top chev